Descarcă GRATUIT eBook-ul

"TO-DO-LIST, INAMICUL #1 AL PRODUCTIVITĂȚII"

ȘI AFLĂ CE ALTE INSTRUMENTE SĂ FOLOSEȘTI ÎN LOCUL SĂU

PENTRU A-ȚI CREȘTE PRODUCTIVITATEA

Descărcă exemplarul tău acum!

Printre primele lucruri pe care le învățăm, în mod clasic, despre organizare și productivitate este să producem o listă a activităților zilnice, așa numita TO-DO-LIST.


Ceea ce este catastrofal pentru PRODUCTIVITATE și GESTIONAREA TIMPULUI!


Dacă afirmația mea ți se pare... să zicem, nepotrivită, te rog să descarci și să citești acest eBook.


După ce am lucrat cu peste 4000 de antreprenori, freelanceri, manageri de top și profesioniști, așa ca tine, am descoperit că folosirea TO-DO-LIST crește anxietatea și reduce productivitatea.


Și am mai descoperit ceva: care sunt instrumentele care te ajută cu adevărat să îți atingi toate obiectivele, fără să îți sacrifici timpul liber și sănătatea.

  • NOT-TO-DO-LIST
  • HIT LIST
  • CALENDARUL GOOGLE

Descarcă GRATUIT acest eBook și află detalii despre instrumentele cu care poți înlocui clasicul și dezastruosul TO-DO-LIST pentru a avea rezultate optime.


Nu a fost niciodată mai simplu să îți atingi obiectivele!


Tot ce ai de facut este să folosești cele 3 instrumente esențiale pe care ți le prezint în acest eBook și vei deveni cea mai productivă versiune a ta.

Despre autor

Contează ce înveți, dar mai ales contează de la cine înveți. De aceea vreau să răspund întrebării: "Da’ tu cine ești, Remus Bălan, și de ce-aș citi ce scrii tu?"


Sunt un tip obișnuit, la fel ca tine și ca alți 7 miliarde și ceva de oameni de pe Pământ, cu bucurii și necazuri, cu înfrângeri și victorii, cu eșecuri și succese. Ani la rând – și nu puțini la număr – m-am luptat cu timpul, l-am tratat ca pe un dușman. Mă războiam cu el și mă miram că nu îmi oferă oportunități.


Și, cum să spun, asta mă neliniștea.

Până într-o zi, când am realizat că lupta cu timpul nu poate fi câștigată, el iese învingător de fiecare dată.


» » » 🕒 » » »


Deși dețin o diplomă de inginer auto, am lucrat foarte puțin în această arie. Am simţit că oamenii sunt mai importanţi decât mașinile şi după aproape 2 ani de muncă într-un service auto am decis să întorc volanul și să schimb direcția.


Timp de 22 de ani am lucrat în corporaţii româneşti şi internaţionale. În 2012 am luat decizia să mă dedic exclusiv antreprenoriatului și educaţiei nonformale.


Acum sunt trainer, coach şi speaker, manager de proiect certificat, trainer certificat SELLification, LAB (Language and Behavior) Profiler certificat, Business Mentor certificat, antreprenor, co-autor al câtorva cărți și, prin această carte, autor. Am dezvoltat proiecte şi am susținut traininguri în România, Bulgaria, Ungaria, Polonia, Grecia, Turcia, Cehia, Germania şi Canada. M-am specializat în leadership, management, vânzări și marketing. Însă ceea ce m-a fascinat în permanență este legătura dintre gestionarea timpului și performanță.


Dacă te-ai întrebat ce e cu broasca aia pe umărul meu, acum este momentul sa afli: sunt autorul cărții "NU MÂNCA BROASCA!". Este despre 12 dintre cele mai importante concepte de Time Management greșit înțelese și / sau aplicate de majoritatea oamenilor. Eu le-am întors pe dos pentru că doar așa funcționează. Toate sunt lucrate și testate pe mine și pe cei peste 4000 de profesioniști cu care am lucrat.


În concluzie: în cei peste 25 de ani în care am studiat și am aplicat Managementul performanţei am ajuns la concluzia că gestionarea timpului nu este o unealtă, o deprindere periferică, ci este cea mai importantă abilitate pe care o avem sau pe care o dobândim.


Calitatea şi “durata” vieţii depind de modul în care ne ocupăm timpul.


» » » 🕒 » » »


Revin la ce am spus mai sus, am dus o luptă crâncenă cu timpul meu, care mă presa continuu și niciodată nu era suficient. Apoi am realizat că niciodată nu voi câștiga lupta cu timpul și am decis să schimb strategia: l-am făcut prietenul meu cel mai bun. Și, cum să spun, asta mă liniștește.


Plăcerile care îmi colorează viaţa sunt: desenul, rugby (am fost jucător legitimat), Liverpool FC, ciclism de agrement, călătoriile, clătitele, muzica şi desenele animate.

Vezi ce spun cei care au citit eBook-ul "TO-DO-LIST, INAMICUL #1 AL PRODUCTIVITĂȚII"

Călin Iepure - CEO bizz.club România și SELLification

Te îndemn să investești cu folos câteva minute și să citești această carte. S-ar putea să fie cele mai relevante minute de până acum, pentru că îți vor schimba total modul în care vei folosi orele și zilele care urmează!

Elena Badea - Managing Director @ Valoria, Business Strategist

Cartea scrisă de Remus Bălan este una dintre cele mai bune pe tema aceasta citite de mine. Îmi place abordarea contrariană. Îmi place că este foarte practică și totul este super-aplicabil.

Constantin Paraschiv - Executive Producer @ BiziLive TV

O carte excelentă, foarte bine structurată, plină de informații și tehnici care te ajută să-ți realizezi obiectivele și să îți gestionezi mai eficient timpul.